Facebook

Beoordelingen van Thai Kitchen Den Haag

Recente recensies van Thai Kitchen Den Haag

5 sterren na 126 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Voor ons wordt daar elke keer weer met liefde gekookt, want de gerechten smaken fantastisch. Een vd lekkerdere keukens in de stad

, 24-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en snel en warm bezorgd. Foutje van een paar weken geleden vergeven :-}

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Still the best value Thai takeaway in town. Consistent good quality at a very fair price. Will keep ordering forever after! (And i try a lot of restaurants ;)

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Ik had alleen jammer genoeg geen gratis drankje gehad. Wellicht vergeten door de drukte?

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds!

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen week mijn geld teruggestort gekregen, maar blijf het slordig vinden dat je op vakantie gaat en de site niet afsluit. Vandaag was alles weer normaal, eten heerlijk en werd gelukkig ook weer bezorgd!

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waren gesloten, maar niet aangegeven op de site. Waardoor ik een bestelling heb geplaatst en zelfs betaald. Ik hoop dat jullie dit voor ons op een passende manier kunnen oplossen

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is niet bezorgd. Na 2 uur heb ik gebeld, telefoon wordt niet opgenomen. Ik heb 2 keer de voicemail ingesproken maar geen reactie. Ben uiteindelijk maar een eitje gaan bakken. Er teleurstellend, bestel iedere week . Graag contact over de terugbetaling!

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere week bestel ik hier, soms Doe-het-zelf gerecht, soms Phad Thai. Beiden heerlijk, lekker vers, altijd snel bezorgd en super warm. Grote porties, ik ben niet zo'n grote eter en doe er 2 dagen mee. Aanrader!

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Phad Thai die ik ooit heb gegeten. Dit ter afwisseling van "stel je eigen maaltijd samen" die ik normaal bestel. Alles vers en heel smakelijk! Bezorging ook prima, het komt altijd warm aan en er zijn updates van de bezorgtijd per mail. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de Kai chu chin was verrukkelijk. De kip had echter wat mij betreft iets sappiger mogen zijn.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers! Heerlijk

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan allemaal wel wat beter. Had gevraagd om lekker pittig maar was heel flauw en vlak. Gratis cola waar jullie uitdrukkelijk aanbieden was niet bij de bestelling. Ook de bezorgtijd van 1 uur 20 minuten was niet acceptabel. Was altijd een fan van jullie maar zo wordt het zelf koken en maken aangemoedigd.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke gerechten bij Thai Kitchen. Snel bezorgd, netjes verpakt en grote porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging ging mis maar het was slecht weer en erg druk. Gelukkig woon ik dichtbij. En Thais eten is gewoon erg lekker.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Thai. Legit goede menu. Homestyle cooking. Thanks! Goeie portie bij de fam menu ook. อาหารอร่อย! ขอขอบคุณ!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food, excellent service.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk weer erg lekker gegeten en met goede herinneringen aan het Thaise leven weer even genoten van de overheerlijke Pad Thai een echte aanbeveling. Helaas niet bezorgen in Leidschendam maar we hebben het er voor over

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel, voortreffelijk, snel, vers, mooie prijs! Mijn favoriete restaurant in Den Haag! Need to say more?

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers eten en snel bezorgd. Aanrader!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de Kauw phad kip smakelijk, goed warm bij aankomst, met verse groentes en smaakvolle kip. De gebakken rijst mocht van mij iets minder droog.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers, soep lekker pittig. Enthousiaste keuken, onze bestelling werd een half uurtje te vroeg geleverd.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalig eten! Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding! En hele leuke mensen ook nog eens: aanrader!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heerlijk! Bezorging was wat later

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnel en lekker warm bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en zelfs te vroeg bezorgd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van het 2 persoonsmenu. Er was een gratis drankje beloofd (actie) maar die zat er niet bij. Jammer, maar het eten was er niet minder lekker door.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo vreselijk lekker, echt genieten!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten !! Uitstekende smaak, vers en goede porties!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging en vriendelijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had dit heerlijke eten gemist. Op tijd klaar bij de afhaal ✌️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, redelijke prijs

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan zalig eten voor weinig geld, stipt op tijd en prima, vriendelijk en deskundig personeel tijdens het afhalen: complimenten!! Kortom: een aanrader!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle service

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Heerlijke pad Thai met kip en met beef om te smullen wel veel te grote porties om ineens op te eten

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: geniaal In iets meet woorden: Lekker, vers, goeie porties, uitstekende bezorging, mooie prijs!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: toppertje! Lekker en mooie porties!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Ik had de rode curry en die was echt zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met afstand het beste Thaise restaurant in Den Haag. Had al een tijdje niet meer besteld maar ben er door de heerlijke Phad Thai weer aan herinnerd dat ik dat weer vaker moet doen.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (kokosmelk kip met rijst was overheerlijk), grote portie en goede prijsverhouding. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Goed op smaak alles was lekker vers en de service is top. De bezorger was ook zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the ordered dishes wasn't delivered. I called in the evening twice, called the next day, and called again the day after - always left messages, but no return call. We finally reached someone who kept repeating that we would get the dish for free next time we order. I'm not quite sure what is free in a dish that I paid for and didn't receive?! It is not free, it is not delivered and then delivered very late and only under the premise that I must order again. We order often, and I had hoped that the restaurant would make a better effort to correct the mistake. I don't want anything for free, but it would have been nice if the restaurant had been reaching out and setting the mistake straight, rather than me having to chase the meal for 2 days. Also, on the night we ordered a dish was missing leaving us short of food. It's not much of a take-out, if I then end up having to cook... A bit disappointed in a restaurant that's actually been our favorite so far. Hope it's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten. De beste groene curry die er is, niet teveelvet/olie en supergoede smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. Verse ingrediënten, fantastische smaak en een flinke hoeveelheid. Mijn favoriet voor thuis bezorging in deze tijden, al kijk ik weer uit naar de tijd dat we weer in het restaurant kunnen eten!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld: Viskoekjes / saté / salade. rundvlees. Viskoekjes ok/ saté taai/ salade goed

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, menu voor 2 personen genomen. Groene curry en pad Thai en loempia. Was weer heerlijk. Een aanbeveler!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer fantastisch! Deze keer door de baas zelf gebracht, dan smaakt het nog lekkerder. Wat een goeie kwaliteit. Verse groente, mals vlees, lekker pittig, maar niet te overdreven. Echt van die gerechten die je zelf niet zomaar kan maken. Een regelrechte aanrader!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Thai in Den Haag!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rode en groene curry met kip zijn overheerlijk. De bami met saté: verrukkelijk! En de kers op de taart is toch wel: Mango Sticky Rice! Thai Kitchen is echt een aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd voor twee. Ruim voldoende. En op het afgesproken tijdstip klaar. Prima!!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! Alleen transactiekosten van € 0,25 werkelijk belachelijk!!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Top die menu’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais eten en snel bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goed warm afgeleverd en heerlijk

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk eten! En een zeer snelle en goede service

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, helemaal Top. En snelle service!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai Kitchen altijd heel lekker. Ik ben gek op de pad Thai rund. Bezorgen duurt vaak wel even, maar vandaag waren ze super snel. Lieve mensen ook.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The order was piping hot when it arrived, fresh from the kitchen! Delicious dishes for a reasonable price, I keep reordeing, thank you very much!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge en verwachte kwaliteit. Stipte bezorging en naast de kwalitatieve goede gerechten ook nog eens heel veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en prima bezorging via Thaikitchen.eu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk - de beste groene curry die ik heb gehad, niet onnodig vet en goede kwaLiteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good service (Maya) and great food. Love this place

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is ongetwijfeld een van onze favoriete restaurants in Den Haag! Verrukkelijk, scherp geprijsd, brede kaart, snel bezorgd en een echte Thaïse smaak. Steeds voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit, lekker, warm, en heel snel bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk besteld, snel bezorgd, heel lekker en meer dan genoeg per portie. Super!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mango’s waren aan de kleine kant dit keer. En ik was niet bewust dat er bij de groenten mix géén rijst bij zat. Verder prima gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar niet erg goed erg veel aardappel in de massaman. Porties groot. Wij hadden samen een voorgerecht en een samen 1 hoofdgerecht en toen was het nog veel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit iets thuisbezorgd gekregen dat zo lekker smaakte en ook nog echt warm was.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker en een ruime portie. Mooi op tijd afhalen. Een mooie variëteit aan verse gerechten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker. Goed warm ook bij het bezorgen. Echter, de gerechten vind ik wel aan de vette kant.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, goeie portie. En ik werd netjes gebeld dat ik mijn eten eerder dan opgegeven kon afhalen.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, geen zuinige porties en de Tom Kha Kai soep was top.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk, bezorging op tijd, maar als je gratis drankje belooft moet je het ook meenemen: in mijn geval niet.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voor een schappelijke prijs.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Best Thai food in The Hague!! kwaliteit is echt top en lekker !! zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik bestel altijd bij Thai Kitchen en het is altijd even lekker!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Top. Ik kom hier terug!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Helaas lukte het mij niet de toegezegde €5.00 korting af te trekken van het totaalbedrag.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pad Thai was erg olie achting / vettig maar buiten dat toch smakelijk

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! top kwaliteit en de bezorging was ook supper snel!! zeker een aanrader !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede smaak en snelle levering

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk maar voor de 2e keer geen garnalen in de Phad Thai, die wel besteld was.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en altijd lekker

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker; het duurde helaas wel veels te lang want pas 2,5 uur nadat we besteld hadden was het klaar én uiteindelijk zelf maar opgehaald anders had het waarschijnlijk nog langer geduurd. Communicatie had beter gekund door zelf proactief te bellen dat het langer zou duren dan de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de zaak of laten bezorgen, het eten is zo fantastisch smaakvol. Deze week 2 x genoten van heerlijke maaltijden.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer heerlijk, en hele vriendelijke bezorger. Top!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker en bezorging goed! 👍

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer ben ik enorm tevreden over het eten! De porties, maar vooral de kwaliteit is erg goed! Ipv een soep kreeg ik pad thai, maar alsnog ben ik gecompenseerd! En ook ben ik blij dat ze nu overal bezorgen! Top! Mijn complimenten aan de kok en het team! Fijne mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker we hebben gesmuld, alleen wel heel erg jammer dat de loempiaatjes gewoon koud waren!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Eten superlekker Snelle bezorging Een aanrader Top!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de yam kai salade, deze was als altijd heel lekker! Alles lekker vers en knapperig. Je moet daarna niet op je eerste date gaan, door ui en knoflook maar dat maakt het gerecht juist zo lekker! Thai kitchen is een aanrader, ze zijn altijd vriendelijk! Bezorging is ook altijd door vriendelijke mensen

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, knapperige groente, juiste smaak, goed warm op tijd en heerlijk!!! Herhaalrecept!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte erg lekker, enkel een aantal punten: - Pad thai viel alleen een beetje tegen qua smaakintesiteit en leek niet echt vers maar eerder opgewarmd. - De Tom kha kai soep was qua smaak heel lekker maar vonden wij een beetje waterig vergeleken met andere. Verder was de bestelling 45 minuten te laat en kregen we daar geen berichtje of telefoontje over, maar toen ik na ruim 30 minuten belde, was het personeel in ieder geval vriendelijk. De bezorger overigens ook.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en was lekker maar ik heb het idee dat de porties gehalveerd zijn. Óf ik had twee keer zoveel trek. Want normaal gesproken doe ik twee dagen met de Phad Thai en nu is alles op.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en bijzonder lekker eten

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk nieuwe gerechten op de kaart, ondanks dat het stormde en zondag was: snel geleverd, echt top! Het eten was heerlijk en de bezorger vriendelijk, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty food, prompt and efficient delivery. Not a lot more to say!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker. Wel jammer dat ik niet het goede voorgerecht kreeg en niet de goede frisdrank.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk eten, snel bezorgd en een redelijke prijs. Wat wil je nog meer!?

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op tijd geleverd, heerlijk groenten knapperig, perfecte smaak, helemaal top!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was HEERLIJK en vers. Netjes gebeld dat het ietsje langer duurde (voor een drukke zondag nog hartstikke op tijd) een een handgeschreven briefje erbij: eet smakelijk! Deze persoonlijke touch wordt enorm gewaardeerd. ECHT een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.