Facebook

Beoordelingen van Thai Kitchen Den Haag

Recente recensies van Thai Kitchen Den Haag

5 sterren na 66 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rode en groene curry met kip zijn overheerlijk. De bami met saté: verrukkelijk! En de kers op de taart is toch wel: Mango Sticky Rice! Thai Kitchen is echt een aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd voor twee. Ruim voldoende. En op het afgesproken tijdstip klaar. Prima!!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! Alleen transactiekosten van € 0,25 werkelijk belachelijk!!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Top die menu’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais eten en snel bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goed warm afgeleverd en heerlijk

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk eten! En een zeer snelle en goede service

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, helemaal Top. En snelle service!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai Kitchen altijd heel lekker. Ik ben gek op de pad Thai rund. Bezorgen duurt vaak wel even, maar vandaag waren ze super snel. Lieve mensen ook.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The order was piping hot when it arrived, fresh from the kitchen! Delicious dishes for a reasonable price, I keep reordeing, thank you very much!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge en verwachte kwaliteit. Stipte bezorging en naast de kwalitatieve goede gerechten ook nog eens heel veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en prima bezorging via Thaikitchen.eu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk - de beste groene curry die ik heb gehad, niet onnodig vet en goede kwaLiteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good service (Maya) and great food. Love this place

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is ongetwijfeld een van onze favoriete restaurants in Den Haag! Verrukkelijk, scherp geprijsd, brede kaart, snel bezorgd en een echte Thaïse smaak. Steeds voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit, lekker, warm, en heel snel bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk besteld, snel bezorgd, heel lekker en meer dan genoeg per portie. Super!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mango’s waren aan de kleine kant dit keer. En ik was niet bewust dat er bij de groenten mix géén rijst bij zat. Verder prima gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar niet erg goed erg veel aardappel in de massaman. Porties groot. Wij hadden samen een voorgerecht en een samen 1 hoofdgerecht en toen was het nog veel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit iets thuisbezorgd gekregen dat zo lekker smaakte en ook nog echt warm was.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker en een ruime portie. Mooi op tijd afhalen. Een mooie variëteit aan verse gerechten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker. Goed warm ook bij het bezorgen. Echter, de gerechten vind ik wel aan de vette kant.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, goeie portie. En ik werd netjes gebeld dat ik mijn eten eerder dan opgegeven kon afhalen.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, geen zuinige porties en de Tom Kha Kai soep was top.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk, bezorging op tijd, maar als je gratis drankje belooft moet je het ook meenemen: in mijn geval niet.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voor een schappelijke prijs.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Best Thai food in The Hague!! kwaliteit is echt top en lekker !! zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik bestel altijd bij Thai Kitchen en het is altijd even lekker!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Top. Ik kom hier terug!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Helaas lukte het mij niet de toegezegde €5.00 korting af te trekken van het totaalbedrag.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pad Thai was erg olie achting / vettig maar buiten dat toch smakelijk

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! top kwaliteit en de bezorging was ook supper snel!! zeker een aanrader !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede smaak en snelle levering

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk maar voor de 2e keer geen garnalen in de Phad Thai, die wel besteld was.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en altijd lekker

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker; het duurde helaas wel veels te lang want pas 2,5 uur nadat we besteld hadden was het klaar én uiteindelijk zelf maar opgehaald anders had het waarschijnlijk nog langer geduurd. Communicatie had beter gekund door zelf proactief te bellen dat het langer zou duren dan de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de zaak of laten bezorgen, het eten is zo fantastisch smaakvol. Deze week 2 x genoten van heerlijke maaltijden.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer heerlijk, en hele vriendelijke bezorger. Top!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker en bezorging goed! 👍

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer ben ik enorm tevreden over het eten! De porties, maar vooral de kwaliteit is erg goed! Ipv een soep kreeg ik pad thai, maar alsnog ben ik gecompenseerd! En ook ben ik blij dat ze nu overal bezorgen! Top! Mijn complimenten aan de kok en het team! Fijne mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker we hebben gesmuld, alleen wel heel erg jammer dat de loempiaatjes gewoon koud waren!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Eten superlekker Snelle bezorging Een aanrader Top!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de yam kai salade, deze was als altijd heel lekker! Alles lekker vers en knapperig. Je moet daarna niet op je eerste date gaan, door ui en knoflook maar dat maakt het gerecht juist zo lekker! Thai kitchen is een aanrader, ze zijn altijd vriendelijk! Bezorging is ook altijd door vriendelijke mensen

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, knapperige groente, juiste smaak, goed warm op tijd en heerlijk!!! Herhaalrecept!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte erg lekker, enkel een aantal punten: - Pad thai viel alleen een beetje tegen qua smaakintesiteit en leek niet echt vers maar eerder opgewarmd. - De Tom kha kai soep was qua smaak heel lekker maar vonden wij een beetje waterig vergeleken met andere. Verder was de bestelling 45 minuten te laat en kregen we daar geen berichtje of telefoontje over, maar toen ik na ruim 30 minuten belde, was het personeel in ieder geval vriendelijk. De bezorger overigens ook.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en was lekker maar ik heb het idee dat de porties gehalveerd zijn. Óf ik had twee keer zoveel trek. Want normaal gesproken doe ik twee dagen met de Phad Thai en nu is alles op.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en bijzonder lekker eten

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk nieuwe gerechten op de kaart, ondanks dat het stormde en zondag was: snel geleverd, echt top! Het eten was heerlijk en de bezorger vriendelijk, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty food, prompt and efficient delivery. Not a lot more to say!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker. Wel jammer dat ik niet het goede voorgerecht kreeg en niet de goede frisdrank.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk eten, snel bezorgd en een redelijke prijs. Wat wil je nog meer!?

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op tijd geleverd, heerlijk groenten knapperig, perfecte smaak, helemaal top!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was HEERLIJK en vers. Netjes gebeld dat het ietsje langer duurde (voor een drukke zondag nog hartstikke op tijd) een een handgeschreven briefje erbij: eet smakelijk! Deze persoonlijke touch wordt enorm gewaardeerd. ECHT een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.